70 -luvun vaikuttunut muotityyli tekee suuren paluun vuonna 2022

Paola_cossentino

Kun muotimarkkinat pyrkivät olemaan paljon kestävämpiä ja antiikkiesineitä, päättyy asteittain olemaan tärkein osto -ohjelma. Erityisesti vuoden 2022 muotimalli tekee merkittävän paluun 70-luvun inspiroimasta tyylistä, joka oli villi vuosikymmen, joka oli täynnä vanhoja ja vallankumouksia.

Hyväksyessään vihreämpää ajattelutapaa kuluttajat ovat pudonneet arkistonäytön romanssiin. ”Kaikki vanha on taas Saksan Jalkapallomaajoukkue Paita uusi” on tyypillinen lause, mutta se on totta. MIDI -kylpytakit leveisiin housuihin on olemassa niin lukuisia muotipaloja, jotka tekevät menetelmänsä seuraavaan ostoskoriin.

bertillecnt

Vintage -muotikuvio, joka on tyylikkäästi, ja pukeutuu napsauttamalla groovy -muoti -inspiraatiota. Tähän sisältyy pukeutumisen toistaminen sekä vintage -valintojen valinta sen lisäksi, että tuet paljon rehellisempiä vaatekamerkkejä, kuten yksi suosituimmista naiskaupan vaatteista verkossa: FGBUYS, joka yhdistää viimeisimmät naisten vaatteet sekä lisävarusteet, koska vuoden 2015 huippulaatuisia kappaleita kuin kappaleita. sekä päivitetty joka viikko.

Francesca_pagnaanelli

Vaikka viime vuonna hallitsi vintage -osto -otsikoita, tänä vuonna siirtyi kohti tuotteita, jotka ylittäisivät suuntauksia. Sijoitusten ostaminen on ensisijainen tavoite, kun muotin ystävät teroittavat kyynärpäänsä tulostaakseen epätavallisia keräilypukuja, upeaa couture- ja lausuntopuseroita, jotka voidaan räätälöidä ja tehdä vieläkin paljon ainutlaatuisemmiksi.

Katso myös

Muoti, kauppa ja tyyli
Toimittajan valinnat: Trendikäs kantolaukku kannettavan tietokoneen kanssa

dolorescfr

Kiitos myös muotiblogikirjoittajille, jotka omaksuvat tulevan kauden kuviot, kuten optimismi, heidän rento kulumisellaan, kun näemme tunnetun 70-luvun tyylin herättämisen kaikissa katuvaatteista päivittäisiin vaatteisiin. Puhumattakaan siitä, että avoimet hartiat ovat muodoltaan yksi suosituin 70-luvun trendi: korkea vyötärö Bell-pohja-farkut. Valitse tuloste, joka antaa lausunnon, rajatun leikkauksen tai jotain, jota voit suojata monin tavoin, kuten Tigres UANL Paita naisten pukeutuvat puserot tästä myymälästä.

shirinatra

Alla katsokaa kutakin yllä olevaa mallia paljon yksityiskohtaisemmin saadaksesi selville, mitä odottaa, ja osta paljon enemmän kokoelmia FGBUY: ltä ja sinulla on mahdollisuus rokottaa 70 -luvun vaikuttavaa muotityyliä, joka tapahtuu parhaiten nyt Vasiksi

Yksivärinen olkapäällikkö A-linja-auto

Tyylikäs katkoviiva etuosaa

Makea kukkapainatus

Naisten hepburn -tyylinen vintage trim -pyöreä kaula -mekko

Tyylikäs leveä jalan hihaton V-kaula-aukko jumpsuit

Tyylikäs korkea kaula pitkähihainen yläosa

Polka dot korkea niska hihaton jumpsuit

Vintage Polka Dot etuosaston mekko

Falbala leimahtanut jalan muoti rento jumpsuit

Vintage -ruudullinen takaosan rajattu yläosa

Tyylikäs sveitsiläinen dot bowknot paita

Tyylikäs korkea kaula leveä jalan hyppypuku

Hepburn-tyylinen hihaton laskostettu yksirivinen mekko

Kaulettu katkoviiva leveä jalan hyppypuku

Vintage Gingham Pinkish Vissel Kobe Paita rajattu toppi

Leave a Reply

Your email address will not be published.